3 biopicuri de muzică pe care le așteptăm cu nerăbdare

Dupa Bohemian Rhapsody, abia asteptam sa descoperim noi biopicuri de muzica care vor fi lansate in curand la cinema. De la Aretha Franklin la Prince, iata 3 biopicuri de muzica care vor fi lansate in curand.

Daca ar fi sa numim un gen de film care va fi mereu la moda acela este biopicul. Ce poate fi mai placut decat sa captivam atentia audientei prin intermediul unei povesti adevarate, trasand parcursul sau memoriile unei personalitati marcante? Oameni politici, antreprenori, cantareti sau actori, acest gen cu vocatie biografica nu are limite si cu toate acestea, este genul care domina de cativa ani buni. Fanii muzicii au fost intristati recent de moartea unor artisti mari precum David Bowie sau Prince, acestia se vor bucura cu siguranta la auzul vestii ca numai putin biopicuri de muzica vor fi lansate anul acesta in cinematografe.

Prince. Studiourile Universal se pregatesc sa dezvaluie un biopic inspirat din cantecele lui Prince. Daca pentru moment niciun nume de realizator nu a fost mentionat, cunoastem identitatea producatorului care este nimeni altul decat Troy Carter, consilierul in ceea ce priveste gestiunea patrimoniului al artistului defunct. Acesta din urma va colabora cu Jody Gerson, presedinta Universal Music Publishing pentru a ne oferi (speram) un film de calitate, departe de a fi copia Purple Rain.

Aretha Franklin. Celebra societate de productie Metro Goldwyn Mayer a ales sa povesteasca viata vedetei muzicii soul in acest biopic. Producatorii Harvey Mason Jr si Scott Bernstein, deja cunoscuti pentru participarea la Biopic Straight Outta Compton au inceput sa lucreze la acest proiect incepand cu luna ianuarie 2019. Inca nu stim data lansarii insa stim ca actrita principala va fi Jennifer Hudson.

Céline Dion. Iata o veste mai degraba surprinzatoare pentru majoritatea: un bipoic despre cantareata canadiana Céline Dion este pe cale sa vada lumina zilei si va fi pus in scena de Valerie Lemercier care va interpreta in egala masura si rolul celebrei cantarete. Actrita mentionase deja intentia de a interpreta rolul cantaretei cunoscute pentru melodia Pourquoi tu m’aimes encore pe marele ecran. Cu toate acestea, ramanen sceptici cu privire la aceasta adaptare care va lua forma unei comedii muzicale in care cantareata va fi botezata Aline Dieu. Se poate atunci vorbi despre un biopic? Este mai degraba vorba despre o comedie muzicala insa care se va inspira din viata cantaretei.

Lasă un răspuns