3 seriale medicale la care să te uiți pe Netflix

Bisturiu, bloc operatoriu, drame, love story, uneori si putin umor… serialele medicale au vantul in pupa pe Netflix. Sunt numeroase, sunt atipice si ne fac sa descoperim o multime de povesti si de personaje minunate pe holurile spitalelor.

New Amsterdam, deja disponibile 2 sezoane. Aici ni se spune povestea lui Dr. Max Goodwin, noul director de la unul din cele mai mari, dar si cele mai vechi spitale din Statele Unite, New Amsterdam din New York. Sosirea sa va da peste cap viata de zi cu zi a corpului medical dar si a pacientilor care sunt pe culoarele gigantice ale cladirii.

Obiectivul sau este clar- sa ofere ingrijiri la inaltimea nevoilor pacientilor si sa dea medicilor cele mai bune instrumente pentru a duce misiunea lor la bun sfarsit. Dar,in paralel, acesta trebuie sa se confrunte cu alte probleme personale.

Lenox Hill, adevarata viata a medicilor. Este un serial 123movies free documentar care urmareste viata de zi cu zi a neurochirurgilor David Langer si John Boockvar, a sefei de la obstretica ginecologie Amanda Little Richardson si a medicului urgentist Mirtha Macri, intr-un cartier din Manhattan afectat de criza Covid-19.

Sunt medici total devotati si in cele noua episoade intense ale sale ni se prezinta culisele, realitatile si dificultatile pe care le implica meseria lor.

Good Doctor, versiunea originala. Cu siguranta ca ai auzit deja pana acum de Shaun Murphy, medical autist, care a emotionat telespectatorii. Dar, punem pariu ca nu ai stiut ca este un serial adaptat dupa un serial corean.

Ni se spune si aici povestea unui doctor stralucitor, pe numele sau Shin-on care este recrutat pentru competentele sale exceptionale. Si in ciuda reticentelor corpului medical, acesta reuseste sa convinga prin abordarea si empatia de care da mereu dovada. Si in mod evident, serialul nu se limiteaza doar la acest aspect.

Lasă un răspuns