3 sucuri naturale care te ajută să slăbești

Sucurile de fructe naturale, preparate cu ajutorul unui storcător de fructe foarte bun şi al unor fructe şi legume bio reprezint un excelent adjuvant pentru orice program de slăbire. În plus, contribuie foarte eficient la menţinerea unei stări de sănătate foarte bune în general.

Iată care sunt cele mai bune combinaţii de fructe şi legume pe care le poţi face.

Roşie, ţelină, spanac. Roşiile sunt cele mai bune legume atunci când vine vorba despre arderea grăsimilor. Sunt slabe în glucide şi au un indice glicemic de 38. Sunt foarte bogate în potasiu, magneziu, vitamina C şi alte minerale sau vitamine. Ţelina vine şi ea cu lotul său de nutrienţi pentru organism. Adică fier, calciu, vitaminele A, B şi C. Are proprietăţi diuretice excelente. Iar spanacul vine cu fier, magneziu, calciu, vitamina C, K, vitamine din grupa B dar şi clorofilă. Aceasta va oxigena organismul, îl va purifica şi este de mare ajutor pentru echilibrul acido-bazic.

Măr, lămâie, grepfrut. Mărul poate contribui foarte eficient la diminuarea nivelului de gliceride din sânge şi la diminuarea nivelului de insulină. Insulina este după cum bine ştii, hormonul care te face să te îngraşi. În plus, pectina pe care o conţine favorizează metabolismul grăsimilor. Lămâia şi grepfrutul sunt şi ele de mare ajutor pentru a diminua nivelul de gliceride din sânge şi nivelul de insulină. În acelaşi timp, pot stimula metabolismul pentru a arde mai multe grăsimi.

Ananas, papaya, lime. Ananasul este o sursă excelentă de elemente nutritive care activează metabolismul grăsimilor. Ananasul conţine şi o preţioasă enzimă digestivă, pe numele său bromelină, care favorizează digestia şi descompunerea proteinelor.
Papaya este un fruct bogat în vitamina C şi enzime care joacă un rol esenţial în metabolismul grăsimilor şi digestie. Lime-ul, lămâia verde are aceleaşi proprietăţi ca şi lămâia clasică sau grepfrutul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?