3 sucuri smoothie pentru a combate colesterolul

Dacă vrei să profiţi de beneficiile fructului avocado dar dacă vrei să savurezi cele mai delicioase sucuri, îţi propunem în acest articol trei reţete de sucuri smoothie cu avocado care te vor ajuta să reduci nivelul de colesterol rău şi să îl urci pe cel bun.

Se spune despre avocado că este singurul fruct bogat în grăsimi sănătoase care au grijă de inima noastră. Datorită valorii sale nutritive se poate combina cu orice tip de aliment în orice fel de preparat.

În afara faptului că este un ingredient de bază al deliciosului guacamole, fructul avocado este cea mai bună idee pentru a prepara cele mai sănătoase şi mai savuroase sucuri smoothie.

Consumul regulat de avocado ajută la reglarea nivelului de trigliceride din sânge şi la moderarea nivelului de colesterol rău.

Un suc smoothie pe bază de avocado şi lămâie verde. Lămâia verde vine cu o mulţime de beneficii. Combinate cu cele ale fructului avocado vei obţine un suc minunat pentru sănătate. Lămâia verde este bogată în antioxidanţi şi vitamina C. cel mai bun aliat pentru a favoriza deci circulaţia sanguină.

Un suc smoothie pe bază de avocado şi apă de cocos. Apa de cocos este cea mai bună pentru a lupta contra nivelului ridicat de colesterol. Este şi foarte bogată în acizi graşi benefici la fel ca şi fructul avocado. În plus, apa de cocos mai conţine şi acid lauric, un acid care poate să mărească nivelul de colesterol bun. Iar atât fructul avocado cât şi apa de cocos sunt alimente energetice. Vei obţine astfel un suc smoothie ideal pentru dimineaţă.

Un suc smoothie pe bază de avocado şi măr. Un suc smoothie cu o textură lejeră şi cu un gust dulce-acrişor, plin de sănătate, vitalitate şi energie care îţi va delecta simţurile. În plus, îţi va curăţa arterele şi va regla presiunea arterială.

Ţi- am făcut poftă?

Un comentariu la „3 sucuri smoothie pentru a combate colesterolul

  1. Filmul este genial fmovies perfect realizat din toate punctele de vedere, interpretarile actorilor sunt mirifice. Nu trebuie sa fi un pasionat al genului ca sa iti dai seama ca este o capodopera, la fel ca celelalte doua parti. Ma uit pentru a nu stiu cata oara, si sigur nu va fi ultima

Lasă un răspuns