Alimentele cu calorii negative care te ajută să slăbești

Ştiai că unele alimente sunt de mare ajutor atunci când vine vorba despre o slăbire eficientă şi rapidă sau despre afinarea siluetei? Este vorba despre alimentele cu calorii care sunt caracterizate prin nivelul lor scăzut de calorii. Se mai numesc si alimente care au calorii goale deoarece numărul de calorii folosite pentru a le ingera sau digera îl depăşeşte pe cel conţinut de acestea. Asta înseamnă că poţi slăbi foarte uşor cu ajutorul lor.

În acest articol vei afla care sunt alimentele care conţin în jur de 50 de kcal pe o porţie de 100 de grame.

Varza. Este o legumă foarte eficientă atunci când vine vorba despre a te proteja sau a lupta contra cancerului. Este cea care te protejează şi atunci când vine vorba despre sistemul cardiovascular. Este deci foarte avantajoasă atunci când vine vorba despre sănătate. În plus, este un aliat excelent atunci când vine vorba despre siluetă deoarece are un aport de calorii foarte scăzut- 25 de kcal pe 10 grame.

Sfecla roşie. Un aliment foarte slab în calorii – 43 de calorii pe 100 de grame, sfecla este de mare ajutor atunci când vine vorba despre o slăbire rapidă şi eficientă, mai ales dacă o prepari la aburi sau pe grătar.

Castravetele. O legumă foarte bogată în apă, castravetele face parte din cele mai bune alimente atunci când vine vorba despre slăbire. Conţine doar 16 kcal pe 100 de grame şi este cea mai bună idee atunci când vine vorba despre o gustare sănătoasă. În salate sau supe reci este excelent.

Sparanghelul. Pe lângă faptul că sparanghelul conţine foarte puţine calorii, în jur de 20 kcal, acesta este foarte bogat şi în fibre care reduc senzaţia de foame şi stimulează pierderea în greutate.

Lămâia. Un aliat pentru slăbire prin excelenţă, lămâia conţine doar 16 kcal şi reduce numărul de calorii din organism şi stopează senzaţia de foame. În plus, are un nivel foarte ridicat de vitamina C şi de antioxidanţi.

Pepenele roşu. Chiar dacă este un aliment foarte dulce, pepenele roşu intră în categoria alimentelor cu un conţinut foarte slab de calorii. Este foarte bogat în apă şi numeroşi antioxidanţi care pot stimula metabolismul.

Un comentariu la „Alimentele cu calorii negative care te ajută să slăbești

  1. Captain America: The Winter Soldier (2014) pe 123movies

    Parere Personala: Mult mai bun decat ma asteptam!! Am inteles din review-uri si de la prieteni ca este foarte ok dar eram foarte sceptic deoarece Captain America e un personaj care nu ma prea atrage… dar dupa acest film can’t wait Age of Ultron.

Lasă un răspuns