Aplicații Android și iOS pentru a lua notițe în mod eficient

Luarea de notite pe un smartphone sau pe tableta poate fi un proces fastidios. De aceea, am intocmit un ghid cu cele mai bune aplicatii Android si iOS care te vor ajuta sa iti organizezi notitele zilnice mai simplu si mai eficient.

Google Kepp, aplicatia vedeta oferita de Google. Google Keep este una din cele mai recente aplicatii de la Google. Chiar daca pare rudimentara la prima vedere, se dovedeste a fi eficienta pentru a lua notite si pentru a face liste. Dupa cum ne puteam astepta, urmeaza ultimele coduri stilistice dezvoltate de Google si, bineinteles, este sincronizata contului de Gmail sau Drive. Ceea ce iti permite, datorita Cloud, sa accesezi notitele de pe orice aparat (laptop, smartphone, tableta). Aceasta aplicatie nu este atat de completa ca principalele sale concurente de pe piata insa aplicatia este bine gandita, usor de folosit si extrem de fluida.
Plusuri : se pot schimba culorile notitelor pentru a ne organiza mai bine, exista posibilitatea de a dicta textul de scris.

Evernote, o aplicatie completa. Evernote este fara indoiala una din cele mai populare aplicatii pentru luarea de notite. La fel ca si Google Keep, este posibil sa iei notite cu voce tare, sa adaugi imagini in notite si sa organizezi in egala masura o lista cu sarcinile de facut cu ajutorul Evernote Widget. Cu toate acestea, aplicatia se diferentiaza datorita ecosistemului aplicativ care o inconjoara. Evernote Food spre exemplu iti permite sa iti amintesti de unele retete sau de preparate gustate la un restaurant si care ti-au placut in mod special. Evernote Skitch te ajuta sa lasi comentarii sau adnotari unor documente intr-un mod mai eficient. Poti chiar sa partajezi aceste documente cu alte persoane. De notat este faptul ca exista o versiune Premium a aplicatiei care deblocheaza anumite fucntionalitati precum posibilitatea de a fi conectat la un numar nelimitat de aparate.
Plusuri : putem lua notite cu ajutorul vocii.

Todoist. Todoist este o aplicatie care nu doar este foarte usor de instalat si folosit ci, in plus, este extrem de completa. Este bazata esential pe Cloud in care iti poti stoca toate listele si memento-urile. Vei avea posibilitatea de a crea sarcini si sub-sarcini intr-o maniera ierarhizata pentru a avea la indemana cele mai importante informatii pentru tine. In plus, vei putea crea si evenimente recurente pe care le vei putea personaliza cu ajutorul unor culori sau etichete. O serie de widgets sunt in egala masura disponibile pentru a-ti oferi acces rapid la luarea de notite. Exista o formula Premium la 3 euro pe luna daca alegi abonament pe un an sau de 4 euro pe luna daca nu optezi pentru un abonament si o formula business la 5 euro pe utilizator si pe luna.
Plusuri : mai multe sub-nivele de sarcini, optimizat pentru sistemul de lucru multitask, gamification (obtinerea de puncte atunci cand sarcinile/actiunile sunt realizate), o viziune globala si o multime de date utile.

Lasă un răspuns