Avengers: Endgame – de ce să mergi să îl vezi la cinema

Data de 24 aprilie 2019 a fost o zi importanta pentru fanii Marvel – a fost lansat filmul Avengers : Endgame. Noi va oferim cateva motive bune pentru a merge sa il vedeti la cinema.

Marcheaza sfarsitul unei epoci
Pentru persoanele care nu stiu inca acest lucru, mentionam faptul ca filmele Marvel sunt repartizate in Marvel Cinematic Universe (MCU) intr-o ordine care nu corespunde neaparat cu data lansarii a filmelor. Spre exemplu, Captain Marvel, film lansat anul acesta, se deruleaza de fapt la inceputurile MCU. Avengers: Endgame reprezinta a treia faza a MCU, ceea ce face din el un film deosebit de important deoarece va explica mai multe lucruri, in special cazul Thanos. Si, pentru a scoate in evidenta faptul ca marcheaza sfarsitul unei epoci, acest Avengers nu seamana deloc cu celalalte lansate pana in prezent.

Poti vedea toate vedetele universului Marvel
O misiune de o importanta enorma ii aduna pe toti super-eroii din universul Marvel. Prin toti intelegem – Captain Marvel, Black Widow, Iron Man, Hulk, Thor, Ant-Man, Rocket si Nébula…si cateva surprize. O multime de super-eroi intr-un singur film ceea ce este destul de rar.

Beneficiaza de o actiune bogata
Filmul dureaza in jur de trei ore ceea ce face din el si cel mai lung film facut vreodata cu super-eroi. Unele voci sustin faptul ca datorita faptului ca dureaza prea mult unii se vor plictisi. Insa, chiar din contra, filmul incepe lent, actiunea soseste exact atunci cand trebuie si ne tine in suspans pana la sfarsit fara probleme. Daca nu ai sti faptul ca filmul dureaza trei ore nici macar nu ti-ai da seama de acst lucru vizionandu-l.

Este ultimul film cu Iron Man si Captain America
Se stie acest lucru – contractele lui Robert Downey Jr. Si Chris Evans, interpretii lui Iron Man si Captain America se incheie odata cu acest film. Drept urmare, Avengers : Endgame este ultimul film in care ii mai putem vedea. Si va asiguram de faptul ca ultimele lor scene sunt de-a dreptul magnifice si incarcate de emotie. In plus, sa nu uitam faptul ca Stan Lee, creatorul universului Marvel a decedat pe data de 12 noiembrie 2018…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?