Blugii boyfriend – idei de ținute

Blugii tip boyfriend sunt un veritabil must have al anului 2016 care te vor ajuta să fii cea mai frumoasă şi în sezonul estival. Modelele de blugi împrumutate din dressingul partenerului sunt perfecţi pentru cele mai frumoase ţinute trendy, casual şi confortabile în acelaşi timp.

Vei vedea că blugii boyfriend se pot transforma în cei mai buni aliaţi ai tăi. Sunt perfecţi pentru a crea cele mai frumoase ţinute edgy şi casual în acelaşi timp, neuitând să fie confortabili şi practici.

Blugii boyfriend se pot purta la o ieşire în oraş cu prietenele, la birou şi chiar şi la o ocazie mai speciala, depinde cum alegi să îi accesorizezi.

Poartă-i la cele mai frumoase topuri structurate. Blugii boyfriend sunt puţin mai largi deci arată foarte bine la o cămaşă mulată, la un top cropped sau un body. Poartă peste o vestă oversize în nuanţe de camel şi eşti gata să hoinăreşti plină de stil prin jungla urbană.

Dacă vrei să obţii o alură mai elegantă, poartă blugii boyfriend la un top din mătase şi la o pereche de pantofi tip escarpen cu tocuri de 13 cm măcar.

Un tricou alb simplu alături de blugii boyfriend vor crea cea mai frumoasă ţinută şic dar casual. Dacă vei purta peste o vestă asortată la o geantă în aceeaşi culoare vei avea cea mai şic ţinută.

Dacă vrei să porţi o ţinută mai boyish pentru a merge la shopping, poartă blugii boyfriend la o bluză navy şi la o pereche de pantofi tip derby.

La locul de muncă blugii boyfriend arată minunat la o cămaşă mai largă oversize şi la o pereche de pantofi tip escarpen în nuanţe de nude.

Dacă vrei însă un look mai cool şi mai original, poartă blugii boyfriend cu imprimeuri Disney la o cămaşă de blugi. Un look pe care îl vei adora cu siguranţă.

Un comentariu la „Blugii boyfriend – idei de ținute

Lasă un răspuns