Blugii deșirați – 4 idei de ținute

Ai impresia că blugii deşiraţi se pot purta doar de către adolescente? Ei bine, nu e chiar aşa. Totul ţine, bineînţeles de gusturi şi de personalitate dar blugii deşiraţi au un potenţial fashion de care trebuie să profiţi numeidecât.

Blugii deşiraţi se pot purta cu cele mai frumoase piese vestimentare ale sezonului estival şi pot deveni foarte repede o valoare sigură de la tine din dressing.

Alături de o cămaşă clasică. Va deveni cu siguranţă ţinuta ta preferată pentru această vară. O cămaşă albă simplă, cu mâneci scurte, în dungi sau cu cea mai frumoasă alură masculină arată minunat la blugii deşiraţi. Sandalele sau pantofii cu toc îi pot pune cel mai bine în valoare.

Alături de un blazer fără mâneci. O pereche de blugi deşiraţi în nuanţe de negru devin foarte eleganţi purtaţi cu un top alb şi cu un blazer fără mâneci în nuanţe de negru sau gri. Cu un model mai structurat şi detalii elegante va arăta cel mai bine alături de o pereche de pantofi cu un model animal print. Un blazer în nuanţe de alb alături de un top fluid este o altă idee bună.

Alături de cele mai elegante şi urbane accesorii. O pereche de sandale cu toc, fine, cu franjuri, o pereche de pantofi cu vârful ascuţit, ochelari de soare trendy, o geantă elegantă… accesoriile şic sunt cele care vin cu un plus de distincţie.

Alături de pantofi fără toc pentru cel mai frumos look casual. Blugii deşiraţi rămân modelele de blugi ideali pentru cel mai cool look casual. Dar dacă vrei cea mai stilată şi mai relaxată ţinută, trebuie să îi porţi neapărat alături de o pereche de mocasini, espadrile sau pantofi tip derby. Bascheţii sunt şi ei cei mai frumoşi alături de un tricou cu mesaje.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?