Cea mai bună cameră pe un telefon – Samsung Galaxy S10+

Telefonul Samsung Galaxy S10 Plus este apreciat pentru faptul ca in momentul de fata are cea mai buna camera prezenta pe un telefon mobil. In urma cu cateva zile, Xiaomi a anuntat ca lanseaza Mi 9, acesta fiind cel mai nou flagship al companiei. Pe DxOMark a aparut si scorul acordat capacitatii de fotografiere a acestui telefon. Din punctul de vedere al calitatilor fotografiei pe care acest telefon le realizeaza, el a ajuns pe locul trei, o performanta de invidiat pentru un telefon care costa doar 400 de euro.

De atunci insa a aparut si telefonul Samsung Galaxy S10, acestya fiind si el analizat pentru a vedea daca se ridica la asteptarile oamenilor si daca face niste fotografii inedite. Acesta, conform DxOMark este coinsiderat a fi cel mai performant telefon din punctul de vedere al camerei foto, el avand astfel cea mai buna camera de pe piata din acest moment. Samsung Galaxy S10 Plus a obtinut un scor de 109 puncte pentru fotografie, acelasi lucru fiind valabil si pentru Huawei P20 Pro sau Huawei Mate 20 Pro.

Dupa ce a obtinut un scor impresionant la camera selfie, acesta fiind de 96 de puncte, acest telefon a fost astfel cu multe puncte peste P20 Pro, care avea doar 72 de puncte. De asemenea, acest teleon l-a intrecut si pe Mate 20 Pro, el obtinand astfel mai multe puncte decat cele 75 acumulate de catre cei de la Huawei.

Reprezentatii celor de la Samsung au laudat faptul ca acest telefon reuseste sa faca niste poze inedite, dar mai mult decat atat, capacitatea clipurilor video pare a fi una cu adevarat superioara. Acest telefon vine echipat cu un sistem de stabilizare inedit, el fiind capabil sa filmeze HDR10+.

Cu toate acestea, cei de la DxOMark nu au fost impresionati de aceste caracteristici, ei acordandu-i telefonului un scor de 97 de puncte pentru partea video, acelasi scor fiind obtinut si de catre Mate 20 Pro. Xiaomi Mi 9 reuseste sa se bucure deocamdata de cel mai bun scor pe partea video, acest telefon fiind considerat a fi cel mai bun telefon de pe piata pana in acest moment.

Telefonul Samsung Galaxy S10 Plus, face insa niste fotografii la fel de bune ca mate 20 Pro si P20 Pro, dar este mult mai bun in ceea ce prioveste camera pentru selfie-uri. Daca sunteti in cautarea unui telefon care sa va puna intr-o lumina buna, acesta poate fi o solutie pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *