Cele mai așteptate filme horror din 2018

Nu toata lumea poate vedea un film de groaza, insa cei care pot ajung sa se indragosteasca de ele. Anul 2017 s-a dovedit unul dintre cei mai buni ani pentru cele mai infricosatoare filme de groaza. Au fost lansate filme precum IT si Get Out, si, daca anul 2018 se dovedeste la fel ca anul precedent, atunci fanii filmelor de groaza vor fi din nou fericiti.

In cele ce urmeaza, vor fi prezentate cele mai horror filme pe care fanii acestui gen le asteapta in 2018. Site-urile de filme online si serviciile couchtuner de streaming video, au fost luate cu asalt, atunci cand unele dintre titlurile de mai jos au aparut in mediul online.

Winchester

Luna februarie a adus in prim plan un film de groaza minunat. Filmul prezinta povestea personajului feminin Sarah Winchester (Helen Mirren), care incepe sa suspecteze ca locuinta sa este bantuita in urma deceselor sotului si copilului sau.

Fiind tot mai paranoica, din cauza fenomenelor supranaturale care se petrec in jurul sau, doamna Winchester comanda construirea mai multor incaperi in conacul imens in care locuieste, pentru a linisti spiritele care o bantuie, insa fara sa respecte anumite planuri arhitecturale. Astfel, rezulta Winchester Miystery House, situata in nordul Californiei.

Filmul este bazat pe intamplari reale, iar cei care prefera fictiunile istorice cu note horror, s-au declarat extrem de incantati.

The Strangers: prey at night

Pe 9 martie, a aparut mult asteptatul The Strangers 2: Prey at Night. Filmul prezinta confruntarea unei familii cu un grup de psihopati cu masti. Pentru ca isi pierd locuinta si nu dispun de bani pentru a locui la hotel, membrii familiei se muta in casa bunicii.

Aceasta mutare implica o lunga calatorie si o noapte petrecuta intr-o parcare privata. In parcarea de rulote, raman fara curent electric, si de aici incepe aventura lor. In bezna, un grup de psihopati cu masti le testeaza limitele intr-un joc de-a soarecele si pisica. Oare vor reusi sa reziste acestui joc macabru?

Unsane

Unsane, filmul lui Steven Soderbergh urmeaza sa apara pe 23 martie fiind asteptat cu sufletul la gura de fanii genului horror. Acesta este diferit de toate celelalte filme de pe lista, fiind unicul film de groaza despre care nu s-a prezentat informatie ampla inainte de lansare, nici macar un trailer.

Tot ceea ce stie publicul este ca filmul se va concentra in jurul unei femei tinere care se confrunta cu fobia de a fi urmarita tot timpul. Acest cosmar se amplifica atunci cand ea este internata intr-un spital de psihiatrie.

A Quiet Place

Pe 6 aprilie, va aparea in cinematografe si ulterior pe site-urile de filme online, A Quiet place, un film care dovedeste ca cele mai bune filme de groaza au la baza cele mai simple trucuri. Jack Ryan si Emily Blunt sunt personajele principale din acest thriller care prezinta povestea unei familii ce se ascunde de o lume plina de monstri intr-o casa izolata. Amenintarea care pandeste in umbra le poate face rau doar daca ii aude, deci trebuie sa pastreze linistea. Asa cum era de asteptat, ceva se intampla, iar familia incepe lupta pentru supravietuire.

Acestea sunt doar patru dintre cele mai infricosatoare filme online din 2018, pe care pasionatii de filme horror le-au catalogat drept cele mai bune din acest an.

Lasă un răspuns