Coafură potrivită stilului tipul evenimentului: moft sau necesitate?

Evenimentele sunt foarte importante pentru noi, de aceea incercam de fiecare data sa fim cat mai prezentabili si sa avem o tinuta in tema cu tipul evenimentului. Pentru un barbat este mult mai simplu, insa pentru o femeie, lucrurile se complica drastic, in special cand acestea au si ele anumite asteptari de la propria lor infatisare, lucru care este tot mai intalnit in cazul femeilor de pretutindeni.

Am sa incerc sa iti scot in evidenta lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere privind necesitatea unei coafuri in functie de eveniment. Aceste aspecte, ti le recomand atat in calitate de femeie cat si in functie de recomandarile pe care le-am auzit facute de catre femei din toata lumea. Asa ca, acest material ar trebui sa fie o lectura foarte placuta si necesara pentru tine.

Coafura in functie de eveniment

Incepem prin a preciza faptul ca evenimentele sunt foarte diferite, exact la fel ca si coafurile. Acest lucru ar trebui sa te puna putin pe ganduri deoarece nu mai merge aceeasi coafura si aceeasi rochie la orice ocazie, sau eveniment aceasta moda fiind invechita. Asadar, o coafura, buna si potrivita cu evenimentul iti va scoate in evidenta toate partile frumoase ale corpului, acestea de multe ori fiind aspunse. Ca de exemplu, in cazul unui par foarte lung, nu este intotdeauna recomandata o coafura care sa iti acopere spatele. Uita de asta si axeaza-te pe cocuri, deoarece acestea sunt mult mai usor de facut si pe langa asta, intr-o rochie de seara sau la un eveniment monden, poti sa iti scoti in vedere o parte din spate, mai ales atunci cand bronzul este la el acasa.

Deoarece evenimentele sunt diversificate in ceea ce consta natura lor, niciodata un anumit stil nu iti este avantajos. In cazul unei petreceri de seara, incearca sa il lasi cat mai liber, eventual intr-o parte insa nu incerca sa il aranjezi deoarece oricum acesta datorita atmosferei se va strica. In schimb, pentru o seara la teatru sau chiar la opera, o rochie medie alaturi de o coafura cu bucle sau in stil coc frantuzesc, probabil este cea mai buna alegere. Totusi, daca parul tau nu este unu foarte lung, vei putea sa te axezi doar pe bucle, acestea putand sa fie o alegere foarte buna si in cazul unui par dur si care este foarte greu de aranjat, uneltele pentru par fiind foarte accesibile.

Si de asemenea, coafura este bine sa fie aleasa in functie de stilul evenimentului si datorita machiajului. Mereu acesta reprezinta pentru o femeie un alt aspect foarte important si deoarece parul poate sa il strice, asigura-te ca nu risti deloc, coafura incercand sa ofere un spatiu machiajului indiferent de tipul sau cat este de intins. Daca nu ai idei de coafura, cere sfaturi de la prietenele tale sau de pe internet, deoarece acestea ar trebui sa fie ultimul aspect de care sa iti faci probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *