Cum te epilezi corect pentru o piele sănătoasă

Epilarea, reprezinta unul din procesele caruia oamenii de pretutindeni ar trebui sa ii acorde o atentie cat mai mare si nu pentru ca este un proces periculos, insa special pentru a avea grija ca pielea sa nu fie afectata. Acestui proces, ii trebuie dedicat un timp mai lung special pentru a nu crea probleme, deoarece inca de acum 20 de ani, pielea are cele mai mari probleme dupa ce epilarea a fost facuta.

Si chiar daca aparatele si tehnologia a evoluat, si atentia ta ar trebui sa fie mai mare, deoarece pielea are de suferit in urma oricarui tip de aparat de ras. Bineinteles, ultimele epilatoare ipl sunt foarte avantajoase insa sunt si scumpe si de aceea, daca situatia financiara nu iti permite, iti recomand sa te axezi pe sfaturile pe care ti le voi da in acest articol, deoarece sunt bazate pe exeprienta a multor persoane care dupa multi ani de epilare, au avut probleme mari cu pielea. Iar in felul acesta, le vei putea evita foarte usor si comod.

Sfaturi pentru o epilare sigura si sanatoasa

In primul rand, asigura-te ca zona pe care vrei sa o epilezi este protejata de diferite creme. Nu uita ca acest proces, trebuie facut in mod constant si chiar inainte cu ceva timp de a incepe epilarea constanta. Fie ca respectiva zona este epliata o data pe luna, o data la sase luni sau chiar mai repede, trebuie sa te asiguri ca sistemul tau imunitor este indeajuns de puternic in asa fel incat un simplu aparat de ras nu ii va crea probleme mari.

Si din punctul meu de vedere, un aparat de ras nu trebuie ales pentru ca are un pret mic. De obicei, acestea cu cat sunt mai ieftine cu atat au o calitate mai proasta si de aceea, nici nu iti recomand asta. Totusi, este in joc sanatatea ta si daca tu nu vrei sa o protejezi nimeni nu o va face pentru tine. Din acest motiv, iti recomand sa alegi un aparat de ras Philips, acest producator avand cele mai bune modele sau poti sa alegi unul de la un alt brand insa abia dupa ce ai citit cat mai multe recomandari.

Scrubul ar putea reprezenta cea mai buna protectie pentru propria ta piele, si care sa fie folosit cat mai des posibil. Acesta, este de preferat sa fie facut in casa, deoarece in felul acesta nu vei folosi un scrub cu diferite substante chimice si din acest motiv, iti voi explica modul de preparare. Astfel, cu doua linguri de ulei de masline, doua linguri de malai si una singura de zahar, poti realiza un scrub foarte sanatos. Aceste 3 componente trebuie amestecate cat mai bine, si pentru ca impreuna au un efect de exfoliere prin care nu lasa firele de par sa creasca sub piele indeparteaza pielea in plus foarte usor. In felul acesta cu o utilizare inainte de epilare si de cateva ori pe saptamana, pielea nu va avea nici o problema de sanatate din cauza epilatului excesiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *