Eva Green e neliniștită de înaintarea în vârstă

Eva Green este nelinistita de inaintarea in varsta, actrita care a jucat in live-action-ul Dumbo a mai adaugat si faptul ca actoria este o meserie in care depinzi de ceea ce isi doresc oamenii. Fosta fata a lui Bond, Eva Green a vorbit intr-un interviu despre meseria ea si despre provocarile de a face fata la ceea ce-si doresc oamenii. Aceasta a spus ca mai are doi ani pana in momentul in care va face 40 de ani. Ea a mentionat ca s-a plcitisit sa auda femei care spun ca sunt mai sigure pe ele odata cu inaintarea in varsta.

In ceea ce o priveste, a imbatrani este chiar dificil, iar trecerea timpului este un moment de nesiguranta pentru ea. Ea a spus in interviul respectiv ca odata cu trecerea timpului isi da seama din ce in ce mai mult ca depinde de ceea ce isi doresc oamenii. Multe femei spun ca intre varsta de 30 si 40 de ani s-au regasit si s-au simtit mult mai tinere. Cu toate acestea, ea nu se simte asa. Inaintarea in varsta este una foarte dificila, in special pentru o actrita, dar si pentru orice femeie in general.

Actrita se intreaba daca oamenii o vor placea la 40 de ani. Ea se simte inca la varsta de 15 ani, cu toate ca a trecut de mult peste aceasta varsta. In filmul Dumbo, Eva Green o interpreteaza pe Colette Marchant, aceasta fiind un personaj cuceritor, dar in acelasi timp neimplinit. Ea a spus despre acest pesonaj ca il vede ca o pasare intr-o colivie. Cu toate ca are sansa sa traiasca in lux si sa faca ceea ce o pasioneaza, se simte mai mereu singura. Atunci cand il intalneste pe Dumbo, simte ca exista un gol in viata ei. Personajul isi doreste sa iubeasca si sa aiba o familie, acestea fiind trasaturile pe care actrita trebuie sa le scoata in evidenta in ceea ce priveste acest personaj.

Pe data de 6 iulie, Eva Green va implini 39 de ani. Ea nu este casatorita inca si nu vorbeste despre viata ei personala. Ea a spus ca nu suporta sa-si faca planuri si ca trebuie sa-si gaseasca o persoana potrivita. Ea a raspuns celor interesati astfel daca nu are de gand sa-si intemeieze o familie la cei aproape 40 de ani. Filmul Dumbo a aparut in cinemauri, fiind apreciat de toti fanii filmelor Disney.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *