HBO lansează un documentar despre Game of Thrones

HBO are de gand sa lanseze un documentar despre Game of Thrones si anume desapre utlimul sezon al seriei care este considerat a fi cel mai spectaculos sezon al serialului. Kit Harington a spus cateva cuvinte despre serial odata cu incheierea filmarilor pentru sezonul 8. Acesta a adaugat ca nu este sigur daca plangea ca era trist ca s-a terminat sau ca plangea datorita faptului ca fusese prea epuizat de filmari.

Ultimul sezon din Game of Thrones este un spectacol vizual cu adevarat grandios. Acesta este cel mai important sezon al serialului, el fiind apreciat pentru o multime de lucruri. Multi considera ca acest sezon este cel mai incrancenat si cel mai de proportii pana acum. Filmarile pentru ultimul sezon au samanat foaret mult cu filmarile pentru sase filme. Cu toate acestea, filmarile au fost extrem de dificile pentru actori. Multi dintre actorii care au participat la aceste filmari au vorbit despre acestea ca au fost cele mai brutale filmari la care au participat.

De asemenea, actorii au mai adaugat ca filmarile pentru acest sezon au fost o experienta unica pentru ei. Kit Harington a declarat ca toata lumea era terminata la sfarsit. Chiar si el nu era sigur daca plangea ca s-a terminat totul sau plangea datorita faptului ca fusese foarte epuizat datorita acestor filmari. Toate aceste momente dificile pe care le-au trait actorii, dar si experientele inedite prin care au trecut cu ocazia acestor filmari vor fi surprinse intr-un documentar realizat de HBO.

Productia va fi difuzata la o sapatamana de la episodul final, pe 19 mai, ea fiind regizata de Jeanie Finlay. HBO a spus despre acest documentar ca este o relatare personala din transeele productiei acesteia. Atat actorii, cat si echipa de productie isi vor spune parerea cu privire la serial si cu privire la greutatile prin care au trecut pentru a realiza acest serial. Acestia vor vorbi despre toate lucrurile la care au trebuit sa faca fata pentru a realiza acest serial. Actorii, dar si echipa de productie au trebui sa faca fata unor temperaturi extreme, dar si a unor deadline-uri criminale. De asemenea, ei au mai trebuit sa faca fata si unui numar foarte mare de fani care doreau sa afle mai multe spoilere despre serial. Ultimul sezon a debutat deja, iar fanii sunt incantati de acesta. Documentarul HBO va aparea si el cat de curand avand in vedere ca serialul se va incheia in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *