Huawei P Smart Z – descoperă primul Huawei cu cameră retractabilă

Huawei P Smart Z este primul smartphone de la Huawei cu camera retractabila (tip periscop). Recent, s-au scurs pe internet primele informatii cu privire la acesta.

Un Huawei P Smart Z ar fi urmatorul telefon lansat pe piata de constructorul chinez. Mediul online ne ofera primele informatii/zvonuri, cateva informatii cu privire la fisa sa tehnica. Se pare ca aparatul va fi echipat cu o camera retractabila de 16 MP, o premiera pentru aceasta marca. Mai multi fabricanti – Samsung, Xiaomi, Oppo sau Vivo) au incercat deja acest concept, insa Huawei este numarul 2 de pe piata care exploreaza aceasta solutie.

Conform unui raport, Huawei P Smart Z este echipat cu un ecran de 6,59 inchi. Senzor foto pop-up inseamna fara breton, fara perforatii si margini minimaliste. In spate regasim o camera foto dubla cu un modul principal de 16MP, sprijinit de un senzor de profunzime de 2MP. Fara vreo surpriza, tinand cont de faptul ca este vorba despre un telefon din gama mid range, P Smart Z este anuntat cu un procesor SoC Kirin 710, cuplat la 4GB RAM si la 64 GB spatiu de stocare. Autonomia este incredintata unei baterii de 4000 mAh. In ceea ce priveste software-ul, acest smartphone nu vine cu nimic nou, un Android 9 Pie si EMUI 9.1.

Este din ce in ce mai claar faptul ca Huawei isi doreste sa isi mareasca portofoliul, Huawei P Smart Z fiind cel mai concret exemplu. Telefonul beneficiaza de tehnologia AI, special conceputa pentru imbunatatirea rezultatelor in fotografiile tip selfie. Chiar daca acest telefon este anuntat a fi unul fara pic de breton noua ne place parca din ce in ce mai mult.

Huawei P Smart Z este dotat cu o mufa jack de 3,5 mm si ar trebui sa fie disponibil in trei culor si anume – negru, verde si albastru. Mobielkopen, un site olandez pe care au aparut primele informatii cu privire la acest smartphone sustine faptul ca pretul telefonului va fi undeva la 210 euro, ceea ce este mai mult decat acceptabil. Insa asteptam informatii oficiale in ceea ce priveste pretul telefonului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?