Mirodeniile care te ajută să slăbești

Ai încercat deja o sumedenie de suplimente alimentare atunci când vine vorba despre slăbire? Produsele de pe piaţă nu mai au nici un secret pentru tine? Ştiai însă că poţi apela la unele mirodenii de la tine din bucătărie pentru a slăbi cât mai eficient?

Aceste mirodenii pe care ţi le vom prezenta în acest articol sunt de mare ajutor atunci când vine vorba despre stimularea metabolismului deci despre slăbire în cadrul unei diete. În plus, sunt de mare ajutor şi atunci când vine vorba despre facilitarea digestiei.

Scorţişoara. Scorţişoara este cea mai savuroasă mirodenie care te ajută să îţi reglezi glicemia şi ameliorează funcţionarea insulinei şi transportarea glucidelor. Celebrele pancakes cu whey sunt delicioase sublimate de scorţişoară.

Ardeiul iute de Cayenne. Ardeiul iute de Cayenne este cel care te ajută să stimulezi metabolismul şi care te ajută să arzi grăsimile. Se poate folosi foarte uşor în toate preparatele pe bază de carne.

Ghimbirul. Este un condiment care acţionează pe post de diuretic şi care nu lasă colesterolul să se absoarbă. Pudra de ghimbir este cea mai delicioasă în sucurile smoothie, în shake-uri sau tot felul de alte preparate precum salatele.

Piperul negru. Acest condiment pe care îl foloseşti aproape în fiecare zi în preparate te va ajuta atunci când vine vorba despre digestie, despre absorbţia elementelor nutritive şi despre stimulare metabolismului.

Seminţele de muştar. Sunt seminţe mici, dar de mare ajutor atunci când vine vorba despre stimulare metabolismului. Adăugând câteva seminţe de muştar în preparatele pe bază de carne sau de pui te vei bucura de cele mai savuroase dar şi de cele mai sănătoase preparate.

Curcuma, cel care arde caloriile. Curcuma este un condiment cu virtuţi din ce în ce mai lăudate. Pe lângă efectele sale antioxidante, este cel mai bun atunci când vine vorba despre arderea caloriilor. Te va ajuta la digerarea alimentelor mai grase. Este cel mai eficient când se combină cu piperul negru.

Un comentariu la „Mirodeniile care te ajută să slăbești

Lasă un răspuns