Netflix- top filme post – apocaliptice

Nu stii care sunt cele mai bune filme post-apocaliptice pe care le poti vedea pe celebra platforma de streaming? Iti prezentam in acest articol cateva recomandari.

Mad Max: Fury Road. In lumea post-apocaliptica a lui George Miller, ambianta este una desertica si dezolanta. Razboaiele dintre gasti fac dezastru pentru a pune stapanire chiar si pe cele mai mici resurse. In acest decor va evolua deci eroul nostru, Mad Max, care este interpretat in culta saga de origine, de catre Mel Gibson. In 2015, la 30 de ani de la ultima parte a filmului regizorul australian reuseste sa ne dea cea mai buna varianta cu Fury Road. Este o opera palpitanta cu o multime de fani.

I Am Legend. Un film adaptat dupa o opera foarte buna din literatura SF a lui Richard Matheson ne spune povestea lui Robert Neville, un fost savant de reputatie mondiala. Este si ultimul om ramas pe pamant dupa ce un virus a decimat populatia. Fiind singur, doar cu cainele sau, pe strazile unui Nre York in ruine, incearca sa faca fata si celor mai periculosi mutanti din tenebre.

Welcome to Zombieland. Aici apocalipsa a avut deja loc si personajele principale au deja experienta. Armati cu tehnici imparabile de supravietuire, doi barbati se intalnesc si pornesc la drum impreuna, unul pentru a-si gasi parintii, altul pentru a gasi… biscuiti. In orice caz, am putea spune ca este o comedie destul de reusita.

Waterworld. Un film foarte provocant care se desfasoara intr-un viitor mai apropiat si care ne prezinta o planeta acoperita de oceane din cauza unei catastrofe ecologice si unde un mutant, pe jumatate om, pe jumatate peste, o tanara si fiica sa pleaca in cautarea unui pamant unic care inca nu a fost acoperit de apa. Este un blockbuster extrem de spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *