Pantalonii scurți – cele mai frumoase noutăți

Vara este aici! Deci a venit vremea să pui în valiza ta estivală piesa vestimentară must have de care nu te vei mai despărţi. Despre ce este vorba? Despre pantalonii scurţi.

Vara pantalonii scurţi nu au cum să fie must have. În versiune şic pentru birou sau pentru serile calde de vară, versiune casual pentru plajă… ai de unde alege. Iar în acest sezon nou mărcile tale favorite rivalizează în imaginaţie pentru a propune o mulţime de stiluri şi de materiale pentru a-ţi pune picioarele bronzate în valoare.

Pantalonii scurţi cu talia înaltă sunt modelul perfect de pantaloni pentru cele care vor să îşi camufleze rotunjimile. Sunt cei care vor veni cu un plus de alură datorită celor mai şic detalii sau a celor mai frumoase materiale.

Cele mai îndrăzneţe dintre voi vor prefera cu siguranţă pantaloni XXS, foarte mini din dantelă sau croşetaţi. Indemodabilul şi indetronablilul denim este foarte în vogă şi în acest sezon nou. Dacă eşti mai înaltă şi mai zveltă, poţi miza chiar şi la birou pe o pereche de bermude. Alături de o vestă sau de un sacou vei fi cea mai frumoasă.

Modelele de pantaloni scurţi mai loose, cu talia joacă sunt perfecte pentru a veni cu un plus de amploare pentru siluetele zvelte. Iar pentru şedinţele tale de jogging pe plajă cel mai bine ar fi să mizezi pe pantalonii şort coloraţi cu un elastic în talie ideali pentru a te simţi în largul tău în orice situaţie.

În ceea ce priveşte culorile, nuanţele pastelate sunt cele mai potrivite pentru sezonul estival. Roz prăfuit, galben, albastru ciel… dar şi tonurile clasice de negru, de alb, de bej sau chiar de portocaliu. Poţi miza şi pe imprimeul tropical, pe broderii pentru cele mai frumoase modele de pantaloni cu un spirit folk, dar şi pe alte motive precum cele etnice sau dungile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?