Prima impresie despre cel mai nou serial marca Netflix: Insatiable

Când am dat o șansă serialului, m-am gândit probabil la faptul că protagonista este Debby Rian pe care o urmăream cu interes acum ceva ani și chiar îmi plăcea foarte tare interpretarea ei în serialele vechi de pe Disney.

Deși nu sunt adepta serialelor noi, din plictiseală mai acord câte o șansă și după vreo două episoade hotărăsc dacă continui sau mă opresc din vizionat.

Insatiable”, după cum au gândit cei de la Netflix să-l numească, e un serial pe care eu l-aș încadra în categoria mediocră, sau cel puțin așa mi-a lăsat impresia primul episod. Dacă dorești să-i dai o șansă sau ți se pare că e genul de serial care-ți place, ori pur și simplu te plictisești… este foarte ușor să-l găsești pe Netflix. Știu că este esențială subtitrarea dacă nu te descurci prea bine cu engleza, însă este un serial abia apărut și deocamdată doar pe Netflix există varianta subtitrată în limba română.

Înainte să dau play primului episod, am fost tare curioasă de nota primită pe IMDB, ce-i drept reflectă realitatea, 6,9 este nota pe care și eu i-aș fi acordat-o după primul episod.

Serialul începe cu o scurtă prezentare a protagonistei pe nume Patty Bladell, mai exact povestea ei ca un adolescent american ce se confruntă cu obezitatea. Următorul personaj principal ce-și face apariția în serial este Bob Armstrong, avocat de profesie și mentor pentru concursuri de frumusețe ca și pasiune.

Legătura dintre cele două personaje va fi prezentată atunci când Patty este pusă sub acuzare de către un om al străzii pentru faptul că-l lovește în față iar acesta răspunde cu același gest. Avocatul Bob, ia cazul pro bono, din cauza reputației proaste cu care se confruntă după ce este acuzat pe nedrept în baza unei mărturii mincinoase ce-l implică într-un scandal sexual cu o minoră căreia-i fusese mentor.

Dacă stau să fac o legătură logică, cele două personaje trec prin situații ce au ca rezultat întâlnirea lor, întâlnire ce va avea scopuri mărețe, sau cel puțin asta mi-a lăsat impresia primul episod.

Deși serialul acesta nu este genul meu, sunt oarecum curioasă de ceea ce se va întâmpla în următoarele episoade, căci sunt doar 12 dar cu siguranță se va face și un sezon 2.

Patty, reușește să slăbească, ceea ce dă un exemplu pozitiv celor ce ar trebui să aibă o motivație în a combate problemele obezității, deci serialul are un plus în acest sens. Îmi place umorul caracteristic protagonistei, i se potrivește perfect rolul.

Numele este interesant, după ce am vizionat primul episod, mi-am dat seama că face referire la faptul că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că trebuie să obți din ce în ce mai mult, lucru ce se reflectă în atitudinea protagonistei care după ce slăbește și câștigă în instanță cazul, dorește să facă ceva mai măreț pentru a se răzbuna într-un mod pașnic pe toți cei ce au râs de ea în momentele în care era supraponderală.

Am să revin cu o părere și după ce am să vizionez episodul 2, sper să mă captiveze din ce în ce mai mult și la final să-i pot acorda o notă mai mare de 6,9 și de ce nu, să fie un serial pe care să-l recomand cu încredere mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *