Samsung Galaxy Note 10 – data lansării, preț și alte zvonuri

Galaxy Note 10 si Note 10 Pro urmeaza sa fie lansate pe piata in august.

Note 10, prevazut pentru lansare in luna august a acestui an, ar putea fi telefonul Samsug pe care ar trebui sa il achizitionezi in acest an. Asteptat spre sfarsitul verii si dotat cu tehnologia 5G, un clip video care scoate in evidenta designul potential si o serie de caracteristici a fost publicat pe YouTube. Daca este sa ne luam dupa zvonuri acesta ar urma sa fie primul smartphone de pe piata cu o camera foto de 100 MP. Ar putea renunta in egala masura la butoanele fizice in favoarea gesturilor si a butoanelor tactile.

Inca din 2018, odata cu lansarea procesorului Snapdragon 845 de la Qualcomm, procesoarele sunt capabile sa functioneze cu senzori foro de 192 MP. Cu toate acestea, putini sunt fabricantii care au ales sa profite de acest lucru. Cea mai ridicata capacitate pe care am putut-o vedea pana in prezent este de 48 MP.

Note 10 ar putea fi dotat si cu un procesor rapid Exynos 9820/Snapdragon 855, potential compatibil cu 5G, precum si cu un spatiu de stocare care merge pana la 1 Tera si 12 GB RAM. Note 10 ar functiona sub aceeasi configuratie ca si S10, cu o interfata simplificata One UI si Android 9 Pie. Se pare ca Note 10 va beneficia de un ecran de 6,7 inchi pentru a reflecta versiunea 5G. O alta noutate consta in sosirea in cazul lui Galaxy S10 a cititorului de amprente digitale, cu ultrasunete integrat in ecran.

Primele zvonuri cu privire la acest telefon vorbesc despre un smartphone cu un ecran AMOLED de 6,66 inchi. Ne asteptam la margini mai subtiri, cu o suprafata cu 8% mai mare. Note 10 ar putea fi primul telefon Samsung fara mufa jack chiar daca unii spera ca mufa va ramane totusi. Tot zvonurile sustin ca Note 10 nu va beneficia de un ecran Infinity Display O si ca senzorul pentru selfie va fi deplasat spre stiloul S-Pen. Pretul telefonului incepe de la 1009 euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?