Serialul captivant Love, Victor

In iunie 2018, serialul Love, Simon cu Nick Robinson a cucerit o lume intreaga. Spin-off-ul sau, Love Victor, care are un sezon cu numarul 2 in derulare, are si el deja o multime de fani.

Aici se urmareste povestea lui Victor, un tanar de origine portoricana care tocmai a ajuns la Creekwwod si care va conversa prin mail cu Simon.

Victor este foarte incert cu privire la orientarile sale sexuale si va cere sfaturi eroului filmului. Un nou format, noi personaje, pentru o poveste care este centrata tot pe trecerea la varsta adulta, cautarea identitatii si intrebarile cu privire la sexualitate.

La fel ca si in Love, Simon, intriga are loc tot in Creekwood, dar de data aceasta intriga se desfasoara in jurul lui Victor.

Eroul este interpretat de catre Michael Cimino care a mai putut sa fir vazut in Annabelle. Parintii sai, Isabel si Armando, sunt interpretati de Ana Ortiz (Devious Maids) si James Martinez (One Dat At A Time). Ii regasim si pe Rachel Naomi Hilson (This Is Us), Anthony Turpel( Dragoste si putere), Bebe Wood (The Real O’Neals), Mason Gooding (Booksmart), dar si pe Sophia Bush (One Tree Hill).

Un lucru e sigur- daca ti-a placut filmul din care s-a inspirat, Love, Simon, acest serial iti va placea cu siguranta. Dar, trebuie sa stii ca mai este un serial in genul altor seriale precum Sex Education sau Never Have I Ever.

Si nu numai ca Nick Robinson isi reia rolul lui Simon, in calitate de narator, dar personajul sau apare si el in serial. Nu este insa, singurul personaj mai vechi care apare aici, deoarece il putem vedea aici si pe Keiynan Lonsdale (The Flash), adica Bram

Serialul pastreaza deci o legatura cu povestea originala, dar a tinut sa rectifice si unele lucruri pentru care a fost criticat. De exemplu, faptul ca personajul este alb si provine dintr-o familie privilegiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *