The Mitchells vs. the Machines: un film animat genial

Sosit vineri pe Netflix, The Mitchells vs.the Machines este un film de animatie pe care nu trebuie sa il ratezi. O apocalipsa electronica complet geniala si nebuna, de urmarit in familie.

De o parte avem masinariile, adica tot ceea ce contine cel mai mic cip electronic: smartphone-uri, frigider, prajitor de paine, roboti si chiar animale de plus Furby furioase. De cealalta parte avem familia Mitchell, o familie cam disfunctionala ce are rolul de a salva umanitatea. Si, batalia dintre cele doua tabere se va dovedi a fi nebuna si geniala totodata. Totul incepe in timpul unui road-trip familial. Tanara Katie Mitchell, cineasta in devenire, a fost admisa la Universitatea din California. La scurt timp, o apocalipsa electronica se declanseaza.

Robotii au preluat controlul asupra Umanitatii si trimite toti oamenii in spatiu pentru o calatorie fara intoarcere. Singurii care au reusit sa scape, membrii familiei Mitchell si cainele lor, vor incerca sa salveze Umanitatea.

Pornind de la o tema recurenta in operele science fiction – ce se va intampla atunci cand inteligenta atrtificiala va prelua control asupra umanitatii? – creatorii Jeff Rowe si Michael Rianda ne ofera o comedie excelenta. Personajele sunt minunate, ne atasam rapid de ele, situatiile sunt amuzante, rasturnarile de situatie sunt numeroase si imaginile sunt de calitate.

O combinatie de 2D si 3D, batalia dintre familia Mitchell si masinarii este plina de idei vizuale este plina de idei vizuale convingatoare si totul se deruleaza intr-un ritm nebun. Narat in special din punctul de vedere al tinerei eroine Katie, povestea nu omite sa ne ofere o reflexie asupra dependentei noastre de tehnologie si de obiectele inteligente.

Pe scurt, The Mitchells vs. the Machines este o reusita totala. Este un film amuzant, afectuos atunci cand trebuie si se poate viziona in familie, pentru o partida excelenta de ras impreuna. Va garantam ca nu veti fi dezamagiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *