Top cele mai controversate finaluri de seriale conform fanilor

Nimic nu este mai dificil pentru scenaristi decat sa incheie in mod apoteotic serialul lor, mai ales daca este adorat de mii si mii de fani. Si uneori, acest lucru le iese, alteori nu. Iata deci o selectie cu cele mai controversate finaluri de seriale conform fanilor.

Mad Men. Finalul serialului „Mad Men” reprezinta un caz tipic de episoade care lasa telespectatorii liberi sa intepreteze ceea ce vor. O fi bine? O fi rau? Sau este doar derutant? In orice caz, criticile celor sapte sezoane ale serialului, fac din el unul din cele mai aclamate ale anului 2000.

Gossip Girl. Atunci cand identitatea unui personaj a fost tinta secreta timp de sase sezoane, nu e uimitor sa vedem cum hoardele de fani sunt intrigati atunci cand afla ca Dam Humphrey este Gossip Girl. Incompatibila cu restul serialului, aceasta revelatie a reprezentat o adevarata controversa si un adevarat soc pentru toti faniii serialului.

Sex and the City. Fanii au adorat la nebunie libertatea de care au dat dovada mereu cele patru prietene new- yorkeze. Celibatare, am putut asista la numeroasele intalniri galante pe care acestea le-au avut. Si pentru numerosii fani inraiti, Carrie ar fi tebuit sa ramana celibatara.

Game of Thrones. Oare mai are rost sa comentam finalul serialului, care este cel mai controversat, dar si cel mai dezamagitor pentru unii? Dar nu numai ultimul episod al sezonului opt a generat controverse, ci sezonul opt in intregime, chiar.

Dexter. Dexter care devine padurar? Neah… serialul a avut o multime de urcusuri si coborasuri, dar un lucru e sigur- poate primi fara doar si poate premiul pentru unul din cele mai proaste finaluri. Mai ales acest final deschis, care i-a facut pe fani sa creada ca poate va urma o continuare peste 5, 10 sau 20 de ani este extrem de dezamagitor.

House of Cards. Cu un scor de 2, 6 este un serial cu un ultim episod ce a primit cea mai proasta nota pe iMDB. Un final ridicol pentru ultimul episod care nu explica nimic si care omoara toti opozantii politici fara sa dea telespectatorilr anumite elemente de context.

Dr. House. Inainte de Grey’s Anatomy exista Dr. House care s-a bucurat de cele mai frumoase audiente. Dar nu s-a incheiat asa cum trebuie pentru unii fani. Daca aflam ca Dr. House s-a dat drept mort pentru a scapa de inchisoare, fanii ar fi apreciat daca ar fi vazut personajul Cuddy inca o data si daca personajul Wilsona r fi murit.

True Blood. Unii fanii sunt de parere ca au pierdut 92 de ore din viata pentru a vedea cel mai stupid final. Pentru unii chiar finalul a fost mult prea „cuminte” pentru acest tip de serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *